2007. november 18., vasárnap

...

Célom anno az volt h olyan gondolatokat osszak meg amikböl aztán lehet épitkezni, de aszem most egy jelentős csuszamlás tanuja vagyok és még a saját lábamra sem számithatok...
olykor jo lenne vki aki meg tudná mondani mi a helyes ...mert ez a boldogság keresés bizony nehéz feladatnak tűnik

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ne keresd a boldogságot, magától fog rád találni!

Üdv!

Zorro írta...

:)
ez bizony így van Kedves Névtelen író. de én már nem nagyon hiszek benne...

Névtelen írta...

Helyetted senkisem fogja megmondani, hogy mi a helyes, maximum hogy szerinte mi lenne az. És azt is neked kell tudnod, hogy mi vagy ki tehetne boldoggá... De amíg nem bízol meg másokban, és nem leszel őszinte legalább magaddal szemben, addig nem is leszel boldog.

Egy másik Névtelen

Zorro írta...

télleg nem ellenérvelni akarok csak egy másik szemszögböl közeliteném a dolgot. a bizalom olyan dolog ami nehezen alakul ki és mig nem ismerem eléggé a másikat addig jobb ha nem fektetek bele bizalmat mert akkor legalább nem esek pofára...
:S:S :(((

Névtelen írta...

Ez egy aranyigazság, amit én is a saját káromon ismertem fel és fogadtam el. Sajnálom, hogy Te is ugyanígy jártál...
Más szemszögből viszont ez az egyik legjobb lecke emberi kapcsolatokból. Minél rosszabbnak érzünk valamit, annál óvatosabbak vagyunk vele a jövőben.
A kisgyerekek is úgy tanulnak, hogy ami fájdalmat okoz nekik (legyen az fizikai vagy lelki), azzal a jövőben óvatosabbak, vagy teljesen el is kerülik.

Minden jót!
Orbiter

Névtelen írta...

Ha így van ahogy leírod akkor nem vagy könnyű helyzetben, de biztos meglátszik hogy a bajban kik állnak melletted, ezek a Barátaid és ők mindig lesznek Neked. :-) Vannak, akik úton-útfélen elfecsegik, amit csak barátokra szabad bízni, és minden fület teletömnek azzal, ami nyomasztja őket. Mások viszont visszariadnak attól is, hogy a legkedvesebbeket beavassák, s ha lehetséges volna, még magukra se bíznának semmit, minden titkot lelkükbe zárnának. Egyiket sem szabad tenni. Hisz egyformán hiba mindenkiben bízni és senkiben sem. De ha azt tartod barátodnak, akiben nem bízol meg ugyanannyira, mint magadban, súlyosan tévedsz, és nem ismered eléggé az igazi barátság jelentőségét. Mindent együtt tisztázz barátoddal, de elsősorban vele légy tisztában. A barátságkötés után bízni kell, előtte mérlegelni.
Ne hagyd hogy elmenjenek melletted mert lehet soha nem térnek vissza.

Meg fogod oldani!

Zorro írta...

...
elgondolkodtato az irásod...
többek közt azért is mert nem tudom ki vagy..