2010. augusztus 9., hétfő

4 ev utan is 12.be

nos igen, 12.be mindig 12.be marad. nekunk legalabbis. egy rovid megemlekezessel azert mar regota tartozom ennek a huszonakarhany embernek, na nem mintha vki elhullott volna, de vminek vege lett.
es ennyi ev utan is nehez elfogadni. persze az embernek a mindennapok forgatagaban mar nem jut ideje sirankozni ezen, de sosem fogjuk feledni azt a 8 evet. a minap epp mesebe kezdtem holland otthonomban, hogy tenyleg milyen egyediek es utannozhatatlanok voltunk. - mi legalabbis mindenfele egocentrikus vilagkep nelkul allitjuk ezt - mert ugyan ki mas unnepelte volna az osztalykaracsonyt osszetolt asztalokkal a terem kozepen, hosszas tervezes soran letrejott szedd magad - svedasztal- vacsoraval, megteritve, kioltozve, karacsonyfat gondosan diszitve vagy a fiuk altal lebombazva. es meg a gemnek is helyet juttatva. mert o volt a mi kis haziallatunk.ami szinten neha megsinylette a fiuk szunetbeli csatait, de azert tulelte a 8 evet velunk.
de barmelyik irodalom orat emlithetnem vagy a vilaghiru szalagavatonkat de a kampany is ugye benne volt a TVben :)
a sztaremlekek sora hosszu de nem emlitenek most ennel tobbet -a konnyeim es az egyeb folyadek jellegu dolgok nem kivanatos tavozasa okan.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

mindjárt sírok.... Á.