2010. március 31., szerda

tobb en

nem csak ki akarom probalni az indiai kajat, hanem egyenesen bevezetni a mindennapjaimba. ... najo a kovetkezo csak azoknak akik ertik: amugy tenyleg erdekel az azsiai kultura.
az en gyomromnak tenyleg fekszik, megha tul sok rizst* is tartalmaz. oke, abbahagyom a fatyolozast es lerantom a leplet.
ezekkel meg napokkal kesobb is lehet rohogni a kuszkusz problemaimon. aztan persze kovetkeztek a szemelyesebb jellegu kerdesek a meretekhez kapcsolodoan. a kihagyhatatlan. :)
na de az azert mar tulzas hogy en tanitsak nekik angol szavakat. carbohydrates ...curse words... temanal vagyunk. es akkor mar persze peldat is kellett mondani. na nem mintha ok nem tudnanak, de ugye a napi teszteles kihagyhatatlan :) eleg gyatra, hogy csak ugy tudnak karomkodni, hogy az angolok is siman ertik. bezzeg mi...
nem gondoltam volna, hogy van vki akinek kevesebb onbizalma van esz teren, anyu megszolal: szerinte en jobban tudnam vegezni a mostani munkajat, mint o...lol....oke, felolem cserelhetunk, de en csekkolom a slozit keddenkent ;)

Nincsenek megjegyzések: